foto-EPunset-150x150 ELISABET PUNSET i PAGÈS (4)

27 anys, nascuda a Orfes (Pla de l’Estany) on vaig viure fins que vaig anar a estudiar a Girona. Actualment visc a Sant Hilari Sacalm. Sóc biòloga i màster en Biotecnologia alimentària. Vaig treballar en l’àmbit de la investigació fructícola a l’Empordà. Actualment treballo al sector veterinari. Vaig iniciar la meva militància el 2005 a l’antiga CEPC, posteriorment SEPC. Vaig ser coordinadora del nucli de la UdG, membre del Claustre i del Consell d’Estudiants, participant a les mobilitzacions en contra del Procés de Bolonya.
Vaig participar al llibre recull de relats antipatriarcals “A l’abordatge!” editat pel JAG, i al 2n recull de Relats Curts, de la Unitat d’Igualtat de Gènere de la UdG. La meva família es dedica a l’agricultura i la ramaderia, per la qual cosa m’interessa la relació entre aquest sector i la lluita per la justícia social. L’any 2008 vaig entrar a militar la CUP de Girona, col·laborant especialment a la comissió ambiental. Actualment formo part del grup de treball de la CUP Nacional de “Territori – Pagesia i Món Rural”. L’any 2010 vaig participar a la Brigada Universitaria de Trabajo Andrés Aubry al Caracol Zapatista de La Garrucha a Chiapas.Sóc sòcia de SomEnergia, de Coop57 i del Casal Independentista El Forn.

A Sant Hilari Sacalm participo a l’assemblea local de la CUP des del seu inici i en sóc la representant a l’assemblea territorial. Quan ha sigut necessari he participat als Consells Polítics. També he col·laborat a la creació de “La Sobretaula”, un mitjà local de comunicació i debat.

Anuncis