jordi-navarro-campanya-150x150 JORDI NAVARRO i MORERA (3)
44 anys, pare de dos fills i visc a Girona, conserge mantenidor en una escola pública de Girona i llicenciat en geografia.
Vaig començar a l’ANG. Allí hi vaig forjar el meu activisme ecologista, vaig participar de les mobilitzacions contra la variant de l’N-II a la vall de Sant Daniel. Més tard vaig ser membre i president de Marfull, de l’Assemblea dels Països Catalans i del Casal Independentista El Forn participant-hi en defensa de la llengua, la terra, la independència i la lluita contra la globalització.
El 2002 vaig iniciar contactes amb la CUP fins a formar el nucli de Girona. He participat en un reguitzell de mobilitzacions en defensa de la independència, la classe treballadora, els barris populars i el territori. He participat en diverses iniciatives ecologistes com ara la defensa del Ter, l’oposició a la MAT o la lluita contra l’especulació immobiliària i la destrucció del patrimoni natural. Sóc membre de la COS i soci de diverses cooperatives com ara SOM ENERGIA.

He estat regidor a Girona quatre anys i he participat en nombroses mobilitzacions contra els desnonaments, la patronal o la MAT. He patit diversos casos de repressió i estic pendent d’un judici per participar en els actes de defensa de la terra a Fellines en el marc de la lluita contra la MAT. He intentat combinar l’activisme de carrer amb l’acció institucional.

 

 

Veure articles d’en Jordi

Anuncis